Halloween



Spook spekjes

Dit recept is afkomstig van allrecipes.nl (bron)

Ingrediënten
Porties: 12 spook spekjes Halloween

  • 200 gr witte chocolade
  • slagroom, zoveel als nodig
  • 1 zak cylindervormige spekjes of marshmallows
  • zwart glazuur of schrijfstift voor gebak

Bereidingswijze
Voorbereiding: 30 min  ›  Bereiding: 5 min  ›  Klaar in: 35 min 

  1. Verbrokkel de witte chocolade in een kom en verwarm 30 seconden in de magnetron. Roer door en herhaal tot het helemaal is gesmolten.
  2. Voeg wat slagroom toe aan de chocola om het iets vloeibaarder, maar niet druipend te maken.
  3. Dip elk spekje in de witte chocola en laat het een beetje uitlekken zodat je een spookfiguurtje krijgt.
  4. Teken met de glazuur of schrijfstift een gezichtje op de chocola.

Deze website gebruikt cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden en om onze website te verbeteren. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies " om voor u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder, dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten